Agenda

Agenda

Een afspraak maken kan op veel manieren. Uiteraard kunt u altijd even bellen (06-30007965) of mailen (info@zemi.nl), maar U kunt ook de online agenda gebruiken om een afspraak te maken.

Vanaf nu is er ook een mogelijkheid om een consult af te nemen via beeldbellen. Dit geeft u de mogelijkheid om vanaf elke locatie een homeopathisch consult af te nemen. U vind de optie onder het het kopje diensten in de online agenda. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen om een afspraak in te plannen.

Bij de online agenda heeft u een paar keuzes onder de optie diensten,. Allereerst kunt u kiezen uit een eerste consult (duur ongeveer uur tot anderhalf uur), een vervolg consult (duur ong. 45 minuten) of een kosteloos informatie gesprek van een half uur. Mochten er weinig vrije plaatsen zijn, neemt u dan even per mail of telefoon contact met mij op. Dan kan ik eventueel handmatig zoeken naar een schikkende datum en tijd. Dit geldt ook voor vakantieperioden. 

Het is ook mogelijk om een thuis consult te boeken. Thuisconsulten zijn alleen te boeken als u in het opmerkingen veld de reden van het thuisconsult vermeld.

Aan een thuisbezoek zitten mogelijk reiskosten verbonden indien u meer dan 10 kilometer van de praktijklocatie woont.

Eventueel is het ook mogelijk een consult via beeldbellen of telefoon te doen.

Wilt u een afspraak op een tijd die niet weergegeven wordt in de kalender (avond, weekend etc) dan kunt u contact opnemen. Wellicht dat we dan een passend tijdstip kunnen vinden.

Een afspraak is pas definitief als ik deze bevestigd heb. De bevestiging volgt automatisch. Heeft u niet binnen 5 minuten de bevestiging binnen kijkt u dan even in uw spam-box. Mocht u hem daar ook niet vinden, neemt u dan even contact met mij op.

De Europese privacywet verplicht therapeuten om de cliënten te informeren over hoe er met de informatie wordt omgegaan. Deze informatie kunt u hier vinden (klik). Bij het maken van de afspraak ga ik er vanuit dat u de informatie doorgenomen heeft.

  • Afspraakinfo

  • Uw info