afvallen met homeopathie

Afvallen, sterk u zelf met hulp van homeopathie van praktijk Zemi.

Afvallen, kan homeopathie daar ook iets in betekenen? Dat is wellicht een van de meest gestelde vragen die mijn vaak per mail of whats-app gesteld wordt. Veel mensen hebben al verscheidene diëten gevolgd en talloze pogingen ondernomen om die paar extra kilo’s kwijt te raken. Vaak onsuccesvol, of met een terugval als resultaat.

Afvallen met homeopathie

Als homeopaat denk ik dat ik zeker een bijdrage kan leveren aan het proces van afvallen. In eerste instantie is een consult dan noodzakelijk om te onderzoeken of er wellicht onderliggende factoren verantwoordelijk zijn voor het overgewicht. Als er mogelijke oorzaken gevonden worden dan is het zaak om die oorzaak ook mee te nemen in het voorschrift. Die oorzaken kunnen psychisch zijn, maar ook lichamelijk.

Er zijn vaak zoveel diëten gevolgd dat de hormoonhuishouding en de stofwisseling in onbalans zijn. Een balans in die systemen is een fundament in een succesvolle poging om af te vallen. Met homeopatische middelen poog je als homeopaat om deze balans te herstellen. Daarnaast kan je met supplementen en Schusslerzouten tekorten in vitaminen en mineralen bestrijden. Ook dit doe je om een goede basis te creëren.

Het uiteindelijke voorschrift zal dan waarschijnlijk uit een combinatie van homeopatische middelen, Schusslerzouten en supplementen bestaan.   

  • Een afspraak in de praktijk.

In een homeopatische behandeling gaan we samen aan het werk om zoveel mogelijk voorwaarden te creëren om het afvallen tot een succes te maken. Een gezond gewicht en tevredenheid over je lichaam zijn grote pijlers onder het gezondheidsgevoel dat mensen hebben.  Dit is natuurlijk een proces die wel enige tijd in beslag neemt. Het is geen sprint maar een marathon die gelopen moet worden. Het vergt dan ook enig enthousiasme en een gezond portie geduld. Maar samen ben ik ervan overtuigd dat we dit tot een succes kunnen volbrengen.

Wilt u meer weten, dan kan ik altijd even mailen, appen of bellen. Mijn contact gegevens vindt u hier. Maar als u al overtuigd bent is een afspraak snel gemaakt via de online agenda. Mocht u nu niet in de directe omgeving van de praktijk wonen, dan is ook een beeldbel consult een optie.

Een homeopathisch consult wordt uit het aanvullende zorgpakket vergoed.

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?