beeldbellen homeopaat op afstand

Beeldbellen homeopathie consult op afstand.

Beeldbellen: consult op afstand met behulp van de webcam.

Beeldbellen, oftewel een consult op afstand heeft een behoorlijke vlucht genomen sinds de Coronacrisis. Voor de maatregelen van afgelopen weken werd er niet veel gebruik gemaakt van webcam consulten, oftewel beeldbellen binnen de homeopatische praktijk. Maar nu neemt het steeds meer toe.

Om goed en verantwoord gebruik te maken van deze techniek in mijn homeopatische praktijk is het goed om te kijken naar oplossingen die al gevonden zijn. Vooral in de psychiatrie is deze manier van consult voeren al enige tijd geaccepteerd.

In mijn praktijk werk ik het meeste met Zoom, maar Whats-app videobellen, Facetime, Teams en Skype zijn ook mogelijke opties.

Inplannen van een consult met beeldbellen.

Na het inplannen van een consult ontvang je per mail nogmaals een uitleg over de mail. Tevens stuur ik op de ochtend voor het consult een mail met daarin een link. Door op het afgesproken consult tijdstip op de link te klikken ga je automatisch naar het consult. Zodra we beiden online zijn kunnen we beginnen aan het consult.

Het plannen van een consult kan via de online agenda (link) of door contact met mij op te nemen (link). Bij de online agenda kan je uit het menu onder het kopje diensten kiezen uit de optie C: consult via beeldbellen.

Als je eventueel een derde of vierde persoon wilt meenemen naar het (digitale) consult is dit ook mogelijk.

Mocht je liever gebruik maken van smartphone of tablet? Ook dat is geen probleem. In de uitleg document die ik na inplannen van het consult naar je op stuur staat alles uitgelegd.

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?