beeldbellen homeopaat op afstand

Beeldbellen homeopathie consult op afstand.

Beeldbellen: consult op afstand met behulp van de webcam.

Beeldbellen, oftewel een consult op afstand heeft een behoorlijke vlucht genomen sinds de Coronacrisis. Voor de maatregelen van afgelopen weken werd er niet veel gebruik gemaakt van webcam consulten, oftewel beeldbellen binnen de homeopatische praktijk. Maar nu neemt het steeds meer toe.

Om goed en verantwoord gebruik te maken van deze techniek in mijn homeopatische praktijk is het goed om te kijken naar oplossingen die al gevonden zijn. Vooral in de psychiatrie is deze manier van consult voeren al enige tijd geaccepteerd.

Aan de hand van deze ervaringen heb ik gemeend om een dienst te gebruiken die inmiddels uitgetest is, en een geaccepteerd partner is voor menig psycholoog. Tevens voldoet deze dienst aan alle AVG (privacy) eisen die de wetgever oplegt aan therapeuten. De organisatie waarbij ik een abonnement op hun diensten heb afgenomen heet ‘therapieland’ te vinden via www.therapieland.nl

Je hoeft geen programma te installeren.

Het voordeel van deze dienst voor de cliënt ligt vooral in het feit dat je geen software hoeft te installeren. Je hoeft alleen maar een mailprogramma en een webbrowser te hebben.

Het is simpel, eenvoudig en makkelijk in gebruik voor de cliënt.

Je hoeft ook niet bekend te zijn met programma’s als Facetime of Skype.

Meer informatie vind je op deze website (link).

Inplannen van een consult met beeldbellen.

Na het inplannen van een consult ontvang je per mail nogmaals een uitleg over de mail. Tevens stuur ik op de ochtend voor het consult een mail met daarin een link. Door op het afgesproken consult tijdstip op de link te klikken ga je automatisch naar het consult. Zodra we beiden online zijn kunnen we beginnen aan het consult.

Het plannen van een consult kan via de online agenda (link) of door contact met mij op te nemen (link). Bij de online agenda kan je uit het menu onder het kopje diensten kiezen uit de optie C: consult via beeldbellen.

Als je eventueel een derde of vierde persoon wilt meenemen naar het (digitale) consult is dit ook mogelijk.

Mocht je liever gebruik maken van smartphone of tablet? Ook dat is geen probleem. In de uitleg document die ik na inplannen van het consult naar je op stuur staat alles uitgelegd.

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?