homeopaat in Oldenzaal

Wie is Jeroen Weegink?

Ik ben Jeroen Weegink, getrouwd en vader van 2 kinderen.
Na de middelbare school ben ik de middelbare laboratorium opleiding gaan volgen in de richting van hematologie en klinische chemie, deze opleiding heb ik na diplomering vervolgd aan de hoger laboratorium opleiding tot het behalen van de propedeuse. Vervolgens ben ik in het Academisch ziekenhuis te Groningen gaan werken als operatieassistent in opleiding.
Na deze 3 jarige opleiding in Groningen ben ik gaan werken als operatieassistent in het Medisch Spectrum Twente te Enschede, onder andere als specialisatie neurochirurgie . Dit specialisme heb ik uiteindelijk verruild voor de thorax chirurgie in Enschede. Daar heb ik de specialisatie opleiding thoraxchirurgie gevolgd, en de opleiding tot operatieassistent speciale vaardigheden. Dit houdt in dat je als operatieassistent bevoegd bent om een ader uit het been, of een slagader uit de arm te halen die als bypass materiaal gebruikt wordt bij de bypass operaties.
Ik heb dus een redelijke hoeveelheid ervaring in de medische wereld. Alhoewel ik al jaren met plezier heb gewerkt in het ziekenhuis, was het tijd om iets persoonlijks te gaan doen in het medische. Dit heb ik gevonden in de homeopathie.

De vijfjarige HBO opleiding tot klassiek homeopaat heb ik gevolgd op de Homeopathie Academie te Almelo.

Sinds kort ben ik ook docent op deze opleiding tot homeopaat.

In maart 2018 heeft de California Church & University Institute mij de honoris causa degree of doktor in homeopathy toegekend.

Dr.h.c. J.Weegink (of homeopathy, CCU/USA)

 

 

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?