Crohn, Een vervelende ziekte, vind rust in met homeopathie.

De ziekte van Crohn is recent gelinkt aan voorouders die de pest hebben overleeft in de middeleeuwen. Binnen de homeopathie hebben we binnen de filosofie al langer de link gelegd tussen hedendaagse ziekten en de wortels in het verleden. Wij denken dat bepaalde ziektetendensen overerfbaar zijn en vele generaties lang binnen een familie voortsudderen. De uiting van die ziektetensens zie je dan weerspiegeld in de pathologie (ziekten) die de verschillende familieleden ontwikkelen.

Heel langzaam zie je dat steeds vaker dat het homeopatische gedachtengoed zich nestelt in de nieuwe reguliere therapieën.

Ziekte van Crohn en homeopathie.

Mensen die de ziekte van Crohn hebben worden dagelijks geconfronteerd met de gevolgen van deze ziekte. Pijn, diarree, en vermoeidheid zijn klachten waarmee je de hele dag confronteerd wordt. Soms zijn er perioden met rust, maar in gedachten ben je dan al weer bezig met de volgende opvlamming.
Regulier is het enige antwoord zware medicatie of een operatie waarbij stukken darm worden weggehaald. Voor veel mensen is dit een reden om voordat ze dit traject ingaan eerst een de homeopaat te bezoeken. In mijn praktijk heb ik al een redelijk aantal mensen met deze klachten mogen ontvangen. Vaak zijn deze mensen erg tevreden over de resultaten.

crohn, behandelen met homeopathie
crohn, behandelen met homeopathie

Afspraak maken voor Crohn.

Herkent u uzelf in deze beschrijving dan nodig ik u van harte uit om een afspraak te maken in mijn praktijk. U kunt een afspraak zowel fysiek in mijn praktijk boeken, maar ook beeldbellen is kwalitatief een goed alternatief voor als u niet in de buurt van mijn praktijk woont. Daarnaast is het in overleg mogelijk dat ik bij u thuiskom, als u door omstandigheden niet in staat bent om in mijn praktijk te komen. Bent u nieuwsgierig, maar wilt u eerst meer horen? Vraag dan om een informatiegesprek. Dat is kosteloos en vrijblijvend en geeft u de kans om eerst kennis te maken met mij en/of het homeopatische proces.

U vindt mijn contact gegevens op mijn contact pagina, die kunt u gebruiken om contact met mij op te nemen. U kunt ook de chat functie of de Whats-app knop op de website gebruiken. Daarnaast kunt u makkelijk online een afspraak inplannen via de online agenda.

Jeroen Weegink, Klassiek homeopaat

Klassieke homeopathie praktijk Zemi

Homeopaat in Oldenzaal Homeopaat in Enschede Homeopaat in Hengelo Homeopaat in Twente

Reviews of recenties.

Een homeopaat in je eigen omgeving vind u hier.

 

 

 

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?