herstellen na een operatie met homeopathie

Herstellen na een operatie met homeopathische hulp.

Het herstellen na een operatie heeft soms nog eens wat voeten in de aarde. Lang niet iedereen staat stil bij de tijd na de operatie.
Mensen zijn vaak zenuwachtig voor een operatie omdat de uitkomst van de operatie soms bepalend kan zijn voor de rest van hun leven, bijvoorbeeld bij mensen die wegens kanker geopereerd moeten worden.
Maar soms kijken mensen uit naar een operatie, juist omdat hun leven na de operatie (hopelijk) ten goede veranderd, bijvoorbeeld de maagverkleining. Waar mensen vaak gene rekening mee houden is dat de operatie niet eindigt op de uitslaapkamer.

Herstellen na een operatie.

In 2018 zijn wereldwijd 320 miljoen mensen geopereerd; naar schatting kreeg een op de vijf een complicatie. Als we sterfte in de dagen na een chirurgische ingreep als aparte doodsoorzaak zouden classificeren, dan zou het de vierde meest voorkomende doodsoorzaak ter wereld zijn.

De kans op complicaties daalt naarmate je met een betere conditie de operatie ingaat. En dan is het niet alleen de conditie van het lichaam maar ook de geestelijke conditie.

Infecties zijn een veel voorkomende complicatie. Daarnaast hebben veel mensen ook nog langdurig last van de narcosemiddelen.

Homeopathie en operatieherstel

Om maart 2020 zijn de resultaten gepubliceerd van een meta-analyse onderzoek die het effect van de homeopathische middelen Arnica en Bromelaine uitzocht op de uitkomsten na een operatie.
Uit het onderzoek (bron) bleek dat het gebruik van de middelen een effect heeft om oedeemvorming, pijn en bloeduitstortingen na de operatie.

Vooral het effect van Arnica bij neusoperaties en faceliften en andere operaties in het gelaat voel op, en voor Bromelaine was er een duidelijk effect bij de kaakchirurgie

Wilt u ook homeopathie inzetten rondom uw geplande operatie? Maak dan een afspraak met mij. U kunt mijn contact gegevens hier vindt (contact/online agenda).

Bron: lees meer op: link

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?