Homeopaat in Hengelo

Homeopaat in Hengelo, Uw klassiek homeopaat in de regio.

Als u woont in Hengelo dan heeft u de keuze uit veel homeopaten die zich in de stad gevestigd hebben, maar ook met homeopaten die hun praktijk buiten Hengelo hebben.  Dat maakt de keuze veelal lastig; kiest u voor een homeopaat in Hengelo of gaat u voor een homeopaat buiten Hengelo? Kwaliteit zal hier doorslaggevend in zijn.

Op mijn website heb ik een pagina staan met mijn adviezen over waar een goede homeopaat aan moet voldoen. Wellicht helpt u dat in uw keuze.

Homeopaat in Hengelo -> homeopathie Zemi.

Uiteraard denk ik dat u bij mij in de praktijk op de beste plek bent. Ik heb ruime ervaring, en al heel veel mensen in mijn praktijk mogen behandelen. Over het algemeen is 75 tot 80% van de mensen die ik behandel in mijn praktijk erg tevreden over het behaalde resultaat.

Ik behandel een breed scala aan klachten, zowel acute klachten als chronische klachten, bij mensen van alle leeftijden. Alle leeftijden tussen zuigeling en hoogbejaard kunnen terecht in mijn praktijk. Daarnaast denk ik dat ik met mijn ruime ervaring (meer dan 20 jaar) in de reguliere zorg, bij specialisaties als neurochirurgie en hartchirurgie, als operatieassistent medisch zeer goed onderlegt bent. Dat heeft in mijn optiek een hoge meerwaarde als uw wat mij onderscheidt van het merendeel van mijn collega homeopaten in uw regio/stad. Een afspraak boekt u makkelijk in via de online agenda. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

Thuisbezoek, beeldconsult.

Als u niet in de gelegenheid bent om mijn praktijk in Oldenzaal te bezoeken kan ik, als uw homeopaat in Hengelo, ook op uw verzoek bij u thuiskomen voor een consult. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Schroomt u niet om hierover contact met mij op te nemen. Informatie geef ik u graag en vrijblijvend. Komt u toch in mijn praktijk dan zult u mijn praktijk makkelijk kunnen bereiken, ik zit aan de goede kant van Oldenzaal. Meer informatie over de bereikbaarheid van mijn praktijk vind u op deze pagina.

Een andere mogelijkheid is om via een beeldbelconsult, oftewel videobellen een consult af te nemen. Hiervoor heb ik een contract afgesloten met een platform die dit AVG-veilig kan invullen. U hoeft hiervoor geen aparte apps of software te downloaden, een computer, tablet of smartphone is voldoende. Meer informatie vindt u op de site van therapieland

Kosten consult.

De consult kosten vindt u op deze pagina. Indien u aanvullend verzekerd bent vergoeden de zorgverzekeraars de factuur (of een gedeelte van de factuur).

Indien u niet aanvullend verzekerd bent is het niet voordelig om alleen voor homeopatische consulten een aanvullende verzekering af te sluiten. De kosten voor een jaar homeopathie zijn lager dan de kosten voor een aanvullende verzekering.

Ook hier geldt weer: vragen staat vrij!!!

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?