Homeopaat in Twente

Homeopaat in Twente, Uw klassiek homeopaat in de regio.

Als u woont in de regio Twente dan heeft u de keuze uit veel homeopaten die zich in deze regio gevestigd hebben.  Dat maakt de keuze veelal lastig, want potentieel kan elke keuze van een homeopaat in Twente de juiste voor u zijn.

Op mijn website heb ik een pagina staan met mijn adviezen over waar een goede homeopaat aan moet voldoen. Wellicht helpt u dat in uw keuze.

Homeopaat in Twente -> homeopathie Zemi.

Uiteraard denk ik dat u bij mij in de praktijk op de beste plek bent. Ik heb ruime ervaring, en al heel veel mensen in mijn praktijk mogen behandelen. Over het algemeen is 75 tot 80% van de mensen die ik behandel in mijn praktijk erg tevreden over het behaalde resultaat.

Ik behandel een breed scala aan klachten, zowel acute klachten als chronische klachten, bij mensen van alle leeftijden. Alle leeftijden tussen zuigeling en hoogbejaard kunnen terecht in mijn praktijk. Daarnaast denk ik dat ik met mijn ruime ervaring (meer dan 20 jaar) in de reguliere zorg, bij specialisaties als neurochirurgie en hartchirurgie, als operatieassistent medisch zeer goed onderlegt bent. Dat heeft in mijn optiek een hoge meerwaarde als uw wat mij onderscheidt van het merendeel van mijn collega homeopaten in uw regio/stad. Een afspraak boekt u makkelijk in via de online agenda. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen.

Thuisbezoek, beeldconsult.

Als u niet in de gelegenheid bent om mijn praktijk in Oldenzaal te bezoeken kan ik, als uw homeopaat in Twente, ook op uw verzoek bij u thuiskomen voor een consult. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Schroomt u niet om hierover contact met mij op te nemen. Informatie geef ik u graag en vrijblijvend.

Een andere mogelijkheid is om via een beeldbelconsult, oftewel videobellen een consult af te nemen. Hiervoor heb ik een contract afgesloten met een platform die dit AVG-veilig kan invullen. U hoeft hiervoor geen aparte apps of software te downloaden, een computer, tablet of smartphone is voldoende. Meer informatie vindt u op de site van therapieland

Kosten consult.

De consult kosten vindt u op deze pagina. Indien u aanvullend verzekerd bent vergoeden de zorgverzekeraars de factuur (of een gedeelte van de factuur).

Indien u niet aanvullend verzekerd bent is het niet voordelig om alleen voor homeopatische consulten een aanvullende verzekering af te sluiten. De kosten voor een jaar homeopathie zijn lager dan de kosten voor een aanvullende verzekering.

Ook hier geldt weer: vragen staat vrij!!!

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?