Homeopathie bij diverse klachten

Homeopathie bij diverse symptomen/klachten.

Homeopathie bij verschillende aandoeningen. Op deze pagina wil ik artikelen, die ik over homeopatische behandelingen voor verschillende aandoeningen heb geschreven, overzichtelijk weergeven. Het menu gaat steeds iets dieper in op een klacht.
Omdat ik in de loop van de jaren veel artikelen heb geschreven zal het even duren voordat het overzicht compleet is. Dus ik raad u aan regelmatig even terug te komen als u de informatie over uw klachten niet hebt weten te vinden.

Op deze manier probeer ik u zoveel mogelijk inzicht te geven in de scala aan klachten. Klachten waarvoor mensen de afgelopen jaren hulp in mijn praktijk hebben gezocht.

Homeopathie in Nederland

Helaas is het huidige wettelijke klimaat op dit moment niet zo gunstig voor de homeopathie. Omdat homeopathie na de reguliere geneeswijze de tweede geneeskundige stroming is in de wereld, ligt de homeopathie in het bijzonder in beeld bij de diverse instanties die dit moeten reguleren.
Dit maakt dat de artikelen geen informatie bevatten over toepassingen van homeopatische middelen.

Tevens wil ik benadrukken dat het altijd verstandig is om met uw klachten ook de huisarts/specialist te bezoeken.

Ervaringsverhalen homeopathie

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die probeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam te prikkelen en te activeren. Het is een holistische geneeswijze. D. at betekent dat de mens als geheel centraal staat. Als lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kan een mens kwalen krijgen of ziek worden.

Een homeopathische behandeling pakt zowel lichamelijke als geestelijke klachten aan. Zo kan het zijn dat je je na een homeopathische behandeling van een lichamelijke klacht, ook geestelijk beter in je vel voelt.

Op de website van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland vind u diverse ervaringsverhalen. U kunt deze verhalen lezen via deze link: KVHN. U kunt dan meteen overwegen om lid te worden van deze vereniging zodat u de homeopathie in Nederland helpt ontwikkelen tot een volwaardig lid van het Nederlandse zorgstelsel.

Afspraak maken.

Als u naar aanleiding van deze informatie, of de ervaringsverhalen, een afspraak wilt maken, dan kunt u dit online doen in mijn agenda. Uiteraard mag u ook per mail of telefoon contact opnemen (contact gegevens).