Agenda

Agenda

Laden...

Een afspraak maken kan op veel manieren. Uiteraard kunt u altijd even bellen (06-19789906) of mailen (info@zemi.nl), maar U kunt ook de online agenda gebruiken om een afspraak te maken.

Er is ook een mogelijkheid om een consult af te nemen via beeldbellen. Dit geeft u de mogelijkheid om vanaf elke locatie een homeopathisch consult af te nemen. U vind de optie onder het het kopje diensten in de online agenda. Uiteraard kunt u ook bellen of mailen om een afspraak in te plannen.

Bij de online agenda heeft u een paar keuzes onder de optie diensten. Allereerst kunt u kiezen uit een homeopathie consult (duur ongeveer uur tot anderhalf uur),  een kosteloos informatie gesprek van een half uur, beeldbellen/telefonisch consult of een thuisconsult. Thuisconsulten zijn in principe zonder extra kosten als u in de Twentse regio woont.

Mochten er weinig vrije plaatsen zijn, neemt u dan even per mail of telefoon contact met mij op. Dan kan ik eventueel handmatig zoeken naar een schikkende datum en tijd. Dit geldt ook voor vakantieperioden. 

Wilt u een afspraak op een tijd die niet weergegeven wordt in de kalender (avond, weekend etc) dan kunt u contact opnemen. Wellicht dat we dan een passend tijdstip kunnen vinden.

Een afspraak is pas definitief als ik deze bevestigd heb. De bevestiging volgt automatisch. Heeft u niet binnen 5 minuten de bevestiging binnen kijkt u dan even in uw spam-box. Mocht u hem daar ook niet vinden, neemt u dan even contact met mij op. Annuleren van de afspraak kan tot 12 uur voor de afspraak. U kunt de afspraak annuleren door gebruik te maken van de link in uw bevestigingsmail of door per mail, telefoon of Whats-app dit aan mij door te geven.

De Europese privacywet verplicht therapeuten om de cliënten te informeren over hoe er met de informatie wordt omgegaan. Deze informatie kunt u hier vinden (klik). Bij het maken van de afspraak ga ik er vanuit dat u de informatie doorgenomen heeft.

 
 
Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?