consult kosten

Consult kosten.

De consult kosten worden door het meerendeel van de zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket. Wilt u weten of uw zorgverzekeraar de kosten vergoed? U kunt een overzicht downloaden van mijn site (Vergoedingen overzicht 2024). Of u kunt hier klikken voor een overzicht van verzekeraars die behandelingen van mijn praktijk vergoeden (link).

Homeopathie valt niet onder eigen risico!

Graag wil ik u erop wijzen dat het eigen risico van € 350,00 van uw zorgverzekering niet uit de aanvullende verzekering komt, maar uit het basispakket. Dit betekent dus dat u voor een homeopathische behandeling niet de eerste € 350,00 zelf hoeft te betalen.

Kosten consult voor de praktijk Zemi klassieke homeopathie te Oldenzaal.

Voor de praktijk in Almelo gelden de kosten zoals die daar gehanteerd worden.

Kosten (per 1 januari 2024): (betalen per pin, contant, of op verzoek kan achteraf overmaken). Omdat de zorgverzekeraars steeds vaker een maximaal dagtarief hanteren is er een mogelijkheid om het consult over meerdere dagen te verdelen. De consult prijs wordt dan gedeeld over het aantal dagen (zie ook de tarieven verderop deze pagina)

Het homeopathie maandplan abonnement.

Speciaal voor de mensen zonder aanvullend zorg pakket of met een lage dagvergoeding uit het aanvullende zorgpakket is er het homeopathie maandplan. Voor een vast laag maandbedrag kunt u gebruik maken van alle facetten die een homeopathisch consult in mijn praktijk bevat.

De prijs is 35euro per maand voor volwassenen en 30 euro per maand voor kinderen tot 12 jaar. Het plan loopt minimaal een half jaar en maximaal 12 maanden.

Er is geen contractverplichting, we gaan de afspraak aan in goed vertrouwen in elkaar.
Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Tarieven

Consult:   €99,50,
Vervolgconsult €95
(voor het versturen van noodzakelijke items mbt tot de behandeling reken ik €4,50 per consult)
Kind (tm 12 jr):  €85
Mailconsult: €52,50,
Acute klachten zonder uitgebreid consult (voor mensen die niet onder mijn behandeling staan: €50,-
Ontstoringsprotocol €50, – (inclusief begeleiding)
Telefonisch consult: De prijzen zijn hetzelfde als bij een normaal consult.

Zoom, Whatsapp-videobellen, Skype of Facetime mogelijk!

Videobellen: De prijzen zijn hetzelfde als bij een normaal consult.

Vragen en advies: Gratis

Geen vergoeding voor homeopathie van uw zorgverzekeraar?

Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. Want homeopathie moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Annuleren of wijzigen?

Een consult kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Indien u binnen 24 uur annuleert, of zonder opgaaf van reden verstek laten gaan kunnen de consult kosten alsnog aan u gedeclareerd worden.

NVKH, RBCZ, Quasir

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl) en de RBCZ. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan de opleiding, nascholing en waarneming. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure (Quasir, https://www.quasir.nl/) die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid.

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?