consult kosten

Consult kosten.

De consult kosten worden door het meerendeel van de zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed uit het aanvullende pakket. Wilt u weten of uw zorgverzekeraar de kosten vergoed? U kunt een overzicht downloaden van mijn site (Vergoedingen overzicht 2020). Of u kunt hier klikken voor een overzicht van verzekeraars die behandelingen van mijn praktijk vergoeden (link).

Homeopathie valt niet onder eigen risico!

Graag wil ik u erop wijzen dat het eigen risico van € 350,00 van uw zorgverzekering niet uit de aanvullende verzekering komt, maar uit het basispakket. Dit betekent dus dat u voor een homeopathische behandeling niet de eerste € 350,00 zelf hoeft te betalen.

Kosten consult

Kosten (per 1 januari 2020): (betalen per pin, contant, of op verzoek kan achteraf overmaken). Omdat de zorgverzekeraars steeds vaker een maximaal dagtarief hanteren is er een mogelijkheid om het consult over meerdere dagen te verdelen. De consult prijs wordt dan gedeeld over het aantal dagen.

Gesplitste factuur*

Consult:  2x €48,75, = €97,50,
Vervolgconsult 2x €43,75, = €87,50,
Kind (tm 12 jr): 2x€38,75 = €77,50
Mailconsult: €52,50,
Acute klachten zonder uitgebreid consult: €25,-
Ontstoringsprotocol €50, –
Telefonisch consult: De prijzen zijn hetzelfde als bij een normaal consult.

Skype of Facetime mogelijk!

Skype/Facetime: De prijzen zijn hetzelfde als bij een normaal consult.

Vragen en advies: Gratis

Geen vergoeding voor homeopathie van uw zorgverzekeraar?

Neem dan contact met me op voor de mogelijkheden. Want homeopathie moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Annuleren of wijzigen?

Een consult kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Indien u binnen 24 uur annuleert, of zonder opgaaf van reden verstek laten gaan kunnen de consult kosten alsnog aan u gedeclareerd worden.

NVKH, RBCZ, Quasir

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl) en de RBCZ. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan de opleiding, nascholing en waarneming. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure (Quasir, https://www.quasir.nl/) die in samenwerking met de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF) tot stand is gekomen, maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid.

*De prijs van een consult is opgebouwd uit 2 elementen. Eén element is het consult, het tweede element is een vergoeding over de contactmomenten die we hebben in periodes tussen de consulten. Dit betaal je dus vooraf.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.