Homeopathische lezingen door Zemi homeopathie te Oldenzaal

Lezingen over de toepassingen van klassieke homeopathie

Homeopathische lezingen.

Het organiseren van homeopathische lezingen voor u en uw organisatie.

Het gebruik van homeopathische zelfhulp middelen neemt ondanks het beleid van Minister Schippers elk jaar toe. Ook is er een steeds grotere groep mensen die een klassiek homeopaat bezoeken voor hun klachten, en daarbij homeopathie als een goed alternatief zien voor een huisarts bezoek.

Ondanks de groei van homeopathie in onze samenleving is er ook nog heel veel onduidelijkheid over deze geneeskunst.

Veel mensen weten niet precies wat homeopathie inhoudt, en er zijn nog veel hardnekkige misverstanden in de wereld over homeopathie.

Ziekteclassificatie

De methode van klassieke homeopathie (ziekteclassificatie) zoals ik die toepas binnen mijn praktijk is ontwikkeld op een aantal natuurkundige wetten, en daarmee dus niet zo zweverig is als iedereen verwacht. De methode is analytisch en onderbouwd, en is goed uit te leggen aan de cliënten. Helaas zijn er veel stromingen binnen de klassieke homeopathie, deze stromingen variëren van de analytische methode zoals ik die toepas tot meer ongrijpbare methodes. Vaak is het voor mensen niet duidelijk welke stroming en methode de homeopaat die ze bezoeken volgt, en of dat de methode is waar ze vertrouwen in hebben. Door kennis over de verschillende stromingen kunt u wellicht een betere keuze maken in de homeopaat die u wilt bezoeken.

Bent u geïnteresseerd in homeopathie, en wilt u meer weten dan kunt u altijd een vrijblijvend en gratis informatiegesprek met mij plannen. De contactgegevens vindt u hier. Wilt u meer informatie over deze methode van homeopathie dan kunt u hier een online boek lezen.

Homeopathische lezingen voor groepen

Maar ook kan ik binnen uw organisatie, vereniging, vriendenkring, zakenkring enzovoort lezingen verzorgen. Dat kunnen lezingen zijn over specifieke ziektebeelden zijn zoals ADHD, vaccineren, COPD, hart- en vaatklachten, of homeopathische EHBO-cursussen.

De lezingen kunnen plaatsvinden in mijn praktijk, maar kunnen ook op locatie gegeven worden.

De kosten variëren. Deze kunt u opvragen.  De lezingen kunnen ’s avonds of overdag gegeven worden, en ook het weekend is beschikbaar.

Jeroen Weegink, klassiek homeopaat Oldenzaal

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?