miskramen voorkomen met homeopathie

Miskramen voorkomen en de homeopatische behandeling

Miskramen voorkomen, vooral als je er meerdere achter elkaar hebt gehad, kan een onbereikbaar doel lijken. Zeker ook als het reguliere traject geen oplossingen kan bieden. Zijn er mogelijkheden binnen de homeopathie? leest u dit artikel eens door en beslis dan voor u zelf.

Herhaalde miskramen

Je spreekt van habituele abortus na drie of meer opeenvolgende miskramen. Herhaalde miskramen komen voor bij ongeveer 0,5 tot 1% van alle vrouwen die zwanger worden. Als je één miskraam hebt meegemaakt is de kans op herhaling in een volgende zwangerschap niet of nauwelijks verhoogd, maar na twee miskramen is de kans ongeveer 25%, en na drie miskramen is dit ongeveer 35%. Dat lijkt misschien heel veel, maar de kans dat een volgende zwangerschap wel goed afloopt is nog steeds het grootst, namelijk 65%.

Dat zijn allemaal mooie statistieken, maar die doen geen recht aan het verdriet wat je voelt na elke miskraam. Bij elke zwangerschap hoop je op een zwangerschap die je kan voldragen, maar vooral als je al eens een miskraam hebt gehad is de onzekerheid en de angst een grauwe deken over je gemoed.

Miskramen voorkomen met homeopathie.

Miskramen voorkomen is een precaire kwestie. Want je krijgt niet voor niks een miskraam. De oorzaak van een miskraam is bijna altijd een aanlegstoornis. Meestal speelt hierbij een chromosoomafwijking die bij de bevruchting ontstaat een rol. Het embryo in aanleg is niet goed, groeit niet verder en wordt afgestoten.

Dus de oorzaak ligt vaak al heel vroeg in de zwangerschap.

In mijn praktijk hebben zich over de jaren verschillende cliënten gemeld die een herhaalde miskraam hebben ervaren. Deze cliënten komen in de praktijk op een moment dat ze nog niet zwanger zijn. Uiteindelijk heeft een merendeel een voldragen zwangerschap kunnen afsluiten.

Wilt u meer weten wat homeopathie voor u kan betekenen? Dan kunt u contact met mij opnemen. Mijn contact gegevens vindt u hier, ook kan u meteen een afspraak inplannen via de online agenda (klik).

Bron: klik

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?