Ontstoren van vaccinatie en geneesmiddelen

Met enige regelmaat krijg ik vragen over het homeopathisch ontstoren van (corona) vaccinaties, de booster, Spike-eiwitten, Grafeen en geneesmiddelen. Vooral nu met de Corona vaccinaties zijn er veel mensen die een manier zoeken om de invloed van het vaccin op hun lichaam zo minimaal mogelijk te houden. Maar er is natuurlijk veel meer te ontstoren, bijvoorbeeld ook narcose, antibiotica, kinderziektes, opiaten, oxytocine, prednison, straling.

Het ontstoren is onderdeel van mijn praktijk. Er zijn verschillende manieren om dit te bewerkstelligen.

Ontstoren door middel van de CEASE technieken

De meest bekende methode is de CEASE methode volgens Tinus Smits. Daar worden homeopatische middelen voorgeschreven in vier verschillende sterkten die gemaakt zijn van het vaccin of geneesmiddel waarvan met ontstoor wil worden. Die reeksen bestaan uit 4 verschillende sterken (C30, C200, M, 10M) die alle vier een week zonder problemen ingenomen dienen te worden.

Ziekteclassificatie

In mijn praktijk ontstoor ik meestal middels een wat uitgebreider pad. Daarbij kijken we niet alleen naar de invloed van de vaccins of geneesmiddelen maar ook naar het individu. De CEASE reeks is dan een onderdeel van een breder voorschrift. In tegenstelling tot het ontstoren met de CEASE reeks wil ik graag bij dit traject een intake consult plannen. Dit geeft mij als homeopaat inzicht in de anatomische, functionele en pathologische stromingen die u als individu eigen is op het moment van het consult. Deze informatie zal bijdragen aan een zo mild maar tevens duurzaam herstel van uw gezondheid.

Indien u belangstelling hebt voor zo’n traject dan hoop ik dat ik u in mijn praktijk mag verwelkomen. U kunt zowel fysiek naar de praktijk komen als een afspraak maken via beeldbellen. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek te plannen.

U kunt contact opnemen door gebruik je maken van de contact gegevens die u hier kunt vinden. Of u kunt meteen een afspraak inplannen via de digitale agenda.

Ontstoren bij Zemi homeopathie
Ontstoren bij Zemi homeopathie
Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?