Praktijk informatie & klachtenprocedure

Mijn praktijk bevindt zich in het centrum van Oldenzaal aan de Deurningerstraat 39. Er is volop parkeergelegenheid. Tijdens winkeltijden is dit betaald parkeren, maar op 1 minuut lopen is de Huurnestraat. Daar kan u gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer is mijn praktijk ook goed bereikbaar. Bushalte het Molkenboer ligt op 1 minuut lopen van mijn praktijk.

Bij binnenkomst volgt u de routepijlen richting mijn praktijkruimte. Deze bevindt zich op de eerste verdieping. U kunt desgewenst gebruik maken van de lift.

Zemi, praktijk voor klassieke homeopathie
Zemi, klassieke homeopathie
Zemi, praktijk voor klassieke homeopathie
Zemi, klassieke homeopathie

 

 

Klachtenprocedure

Uiteraard doet iedere homeopaat er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat u ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede eerst met de homeopaat te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komt u er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wil hebben.

Wilt of kunt u de klacht niet met de betreffende homeopaat bespreken of komt u er er samen niet uit? Dan kunt u gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris via de beroepsvereniging: NVKH. U vindt meer informatie hierover op https://www.nvkh.nl/over-ons/klachtenafhandeling-nkvh

Deze ondersteunt u bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt samen met u gekeken naar de mogelijkheden om gehoor te vinden voor uw klacht. Uw klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.

U kunt ook de folder downloaden voor meer informatie. De folder kan u hier downloaden: Zorggeschil flyer CLIENT – pdf