Wat vinden andere mensen van de praktijk? (reviews).

Hier vindt u de reviews die 43 (oud) klanten van de praktijk voor klassieke homeopathie Zemi van Jeroen Weegink hebben geplaatst.

Mocht u een (ex) client/patient uit mijn praktijk zijn, dan nodig ik u van harte uit een review te schrijven over uw ervaringen. Dat kan via deze link (klik hier).

Ik ben blij dat Ik

Ik ben blij dat Ik Jeroen heb leren kennen, luisterend oor en je kunt hem altijd bereiken als er iets is. ik ben blij met de Klassieke Homeopathie , werkt Super!!!

Jolanda Wigger

Ik vond de behandeling bij

Ik vond de behandeling bij Jeroen heel fijn: hij luisterde aandachtig en nam mijn zorgen zorgvuldig op. Hij kwam direct in actie toen ik hem mailde over mijn klacht en ik kreeg in de week erna, voor ons consult nog, al een pakket opgestuurd. Het pakket bestond uit korrels en buisjes met vloeistof. Ik merkte direct al dat de inname ervan me een stuk meer rust gaf in de dagen erna. Ik was minder zenuwachtig en ervoer meer rust in mijn hoofd. De erge spanningen die ik ervaarde, namen ook af. Al met al kan ik het iedereen aanraden: en dan met name de behandeling bij Jeroen die ook heel snel een gevoel van vertrouwen opwekt. Dat vertrouwen heeft hij ook in mij als cliënt, en dat vond ik prettig om te merken

Kim

Ik heb alle vertrouwen in

Ik heb alle vertrouwen in Zemi (Jeroen Weegink) Ik heb destijds contact met hem opgenomen vanwege ernstige corona klachten en de eerste stappen naar herstel gemaakt met hulp van hem. Ik ben zeer tevreden met de behandeling en ik heb menig ander doorverwezen naar Jeroen aangezien hij echt alles op alles zet om mensen te helpen. Stapje voor stapje kom ik in de goede richting omdat er naast corona nog meerdere onderliggende problematiek is. Een beetje geduld zal ik dan ook moeten hebben. Iets wat ik voor corona al jaren met me meedroeg kan logischerwijs niet in een dag opgelost worden. Alle begrip voor.

W.AW.

Ik had aanvankelijk de nodige

Ik had aanvankelijk de nodige scepsis. De mooie verhalen die me werden verteld deden daar nog een schepje bovenop. Na een intakegesprek met Jeroen waar ik dat ook allemaal gedeeld heb, toch begonnen aan een traject. En met een lichte gêne moest ik vastellen dat het na een goeie drie weken merkbaar beter ging. Jeroen is een goed luisteraar en weet gericht vragend een goed beeld te creëren van zijn gesprekspartner. Hij heeft een schone en moderne praktijkruimte. Met open wachtruimte. Er is ruime parkeergelegenheid en als je niet in het bezit bent van eigen vervoer dan stopt lijn 66 op nog geen 50 meter van de praktijk. Twijfel je nog? Gewoon de uitdaging aangaan!

Eddy Bleijenberg

Jaap Huisman

Mijn ernstige PDS klachten zijn

Mijn ernstige PDS klachten zijn voor de meeste behandelaren in de gezondheidszorg erg lastig. Jeroen pakt het stap voor stap aan gericht op het hele verhaal incl. de specifieke en meest lastige klachten. Dit pakt goed uit en langzaam maar zeker gaan we steeds beter en vooruit. Naar mijn mening is Jeroen kundig en goed onderlegd in de klassieke Homeopathie en meer. Geen onzinnige beloften en snelle reacties bij extra vragen/consulten. Mijn persoonlijke ziektebeeld is aanzienlijk verbeterd inmiddels waar ik voorheen nergens terecht kon met deze klachten

Pat pat

Ik ben door een vriendin

Ik ben door een vriendin gewezen op de praktijk Zemi van Jeroen Weegink. Ik kon al snel een afspraak maken. Bij het intakegesprek luisterde Jeroen goed naar mijn klachten/verhaal. Daarna een voorstel gedaan voor een behandeling. In het begin werden mijn klachten erger. Jeroen heeft mij daarin goed begeleid en opnieuw advies gegeven. Dit lijkt beter te werken en heel langzaamaan is er een lichte verbetering. Ik ben erg tevreden en kan de Praktijk Zemi van Jeroen Weegink aanraden.

Wilma Dumoulin

Ruim een jaar heb ik

Ruim een jaar heb ik nu contact met Jeroen. Wat mij opvalt is de aandacht die hij voor zijn patiënt heeft en de serieuze manier waarop hij op zoek gaat naar de oorzaak van mijn klachten en de homeopatische middelen die de klachten kunnen verlichten

WL van Dorst

Jeroen Weegink is een integere

Jeroen Weegink is een integere homeopaat die luistert om te begrijpen. Door mij te horen en de juiste middelen toe te passen ben ik steeds meer in balans gekomen, zowel mentaal als lichamelijk. Ik raad Jeroen ook aan bij familie en vrienden.

Mandy Veldhuis

Wij kwamen (komen) met onze

Wij kwamen (komen) met onze peuter bij Jeroen. Hij is zeer begrip vol, luistert goed en maakt samen met je een plan van aanpak. Wij merken echt verandering in gedrag en beter slapen bij onze zoon. Wij zouden Jeroen zeker aanraden. Hij maakt echt het verschil. Niet voor de korte termijn, maar voor een langer termijn!

Britt Rotman-Sanders

Jeroen is een prettig en

Jeroen is een prettig en integer persoon die met aandacht naar je luistert. Zijn werkwijze omschrijf ik als doortastend, praktisch en doeltreffend. (Translated by Google) Jeroen is a pleasant and honest person who listens to you with attention. I describe his working method as decisive, practical and effective.

Dust van Klooster

Nadat ik in het reguliere

Nadat ik in het reguliere circuit in een ondoorzichtig bos terecht kwam zonder duidelijk pad naar genezing, heb ik, naast mijn eigen innerlijke pad, gelukkig ook Jeroen gevonden mij te helpen de ontsteking in mijn dikke darm te verhelpen. Een juiste diagnose met de juiste homeopathische middelen brachten snel verlichting en opluchting! Wat ik vooral ook fijn vind, is dat Jeroen niet “overbehandelt” maar precies doet wat gevraagd wordt in een proces dat om heling vraagt. Dat maakt dat ik mijn vertrouwen weer terug heb in de genezingskracht van mijn eigen lichaam en in mijn eigen gezondheid. Dat geeft rust. (Translated by Google) After I ended up in an opaque forest in the regular circuit with no clear path to healing, I luckily found Jeroen, in addition to my own inner path, to help me resolve the inflammation in my colon. A correct diagnosis with the correct homeopathic remedies quickly brought relief and relief! What I especially like is that Jeroen does not “over-treat” but does exactly what is asked in a process that requires healing. That means that I have my confidence back in the healing power of my own body and in my own health. That gives peace of mind.

Hans Koster

Ik kan de homeopathische behandeling

Ik kan de homeopathische behandeling van Jeroen iedereen aanraden. Ik ben gestart na miskramen met het doel een zwangerschap te behouden. De behandeling had direct resultaat. Daarna heeft de behandeling van Jeroen en de voorgeschreven middelen mij ook veel ondersteuning gegeven tijdens de zwangerschap, bevalling en borstvoeding. Nu jaren later hebben we al voor veel andere klachten de behandeling ingezet. O.a. voor angsten en huidklachten van de kinderen, maar zelf ook voor allerlei fysieke klachten. Zeker de behandeling gericht op de hooikoorts is het enige middel wat mij helpt zonder vervelende bijwerkingen (die ik wel gewend was van medicatie). Ik vertrouw volledig op de kennis en ervaring van Jeroen. Hij brengt alles goed in kaart door veel uit te vragen tijdens de intake en ik voel me altijd serieus genomen. Iets wat ik vaak mis bij een huisarts. Als er een acuut probleem is dan zorgt Jeroen dat er snel een passend middel op de post wordt gedaan en het resultaat is altijd verbluffend. Ik heb al vele vrienden en familieleden verwezen naar Jeroen omdat ik ervan overtuigd ben dat zijn benadering voor bijna elk probleem helpend kan zijn

Wydineke Kuipers

Ik ben nu 1,5 jaar

Ik ben nu 1,5 jaar bij Jeroen in behandeling voor algemene, langdurige klachten van overbelasting. Ik waardeer zijn luisterhouding en gespreksstijl tijdens de consulten om tot inzicht ofwel diagnose te komen. Zijn homeopathische middelen slaan aan in combinatie met een coachende rol op momenten dat het even minder gaat. Dit geeft mij een vertrouwd gevoel.

Ben

Jeroen Weegink, neemt in zijn praktijk de tijd en de aandacht voor je

Jeroen Weegink, neemt in zijn praktijk de tijd en de aandacht voor je, om goed naar je te luisteren. Dat vindt ik al een groot plus punt. Niet een 10 min gesprekje maar echt luisteren naar de ander. En hij zoekt naar oplossingen als het resultaat van zijn inzet niet direct 100% is. Of dat nu een technisch probleem is of met medicijnen te verhelpen is. Ook op vragen via de mail komt vaak de zelfde dag nog antwoord en evt. medicijnen. Zo ontstaat een prettig, betrouwbaar contact en dat is veel waard

Josephine RP.

Het blijkt dat moeder minder verdrietig en down is

Het blijkt dat moeder minder verdrietig en down is. Mijn zus bracht haar voor een controle check bij de neuroloog. Het is goed gegaan. Neurologisch onderzoek liet verbetering zien. Mogelijk verbetering door andere medicijn (voorheen citalopram) van arts en homeopathie…

Dennis Daniels

De homeopaat Jeroen is een heel bekwaam persoon

De homeopaat Jeroen is een heel bekwaam persoon. Hij luistert nauwkeurig maakt aantekeningen en een aantal dagen later krijg je de middelen met een beschrijving opgestuurd. Hij denkt mee, is kritisch, nuchter en realistisch. Totaal geen zwever. Hij geeft zo nodig ook adviezen om naar een andere therapeut te gaan. Bij mij de Fysio en een coach fam. opstellingen. Voor een nuchtere en kundig homeopaat, Ga naar Jeroen Weegink.

liesbeth Boelens

Ontstoren oxytocine

Ik kwam voor mijn dochter bij Jeroen om haar van oxytocine te laten ontstoren. Jeroen bleek deskundig en heeft ons heel goed geholpen.

Denise

Wij zijn al een poos

Wij zijn al een poos bij Jeroen cliënt, en zijn uitermate tevreden over de inzet van Dhr.
Hij doet er alles aan om goede middelen te zoeken, om zo van klachten af te komen, of klachten te verminderen.
Ook kunnen we altijd met vragen terecht.
Dhr zoekt altijd mogelijkheden om te helpen.
Wij zijn uitermate tevreden.

Annelies en Nico Claassen

Ik ben meer dan tevreden

Ik ben meer dan tevreden over Jeroen zelf en zijn werkwijze.
Jeroen heeft een luisterend oor, vraagt door waar nodig, is heel vriendelijk en rustig. Ik voel me op mijn gemak bij hem. Hierdoor durf ik hem alles te vertellen.
De medicijnen die ik krijg helpen geweldig. Hierdoor gaat mijn man nu ook naar Jeroen voor zijn klachten. De medicijnen beginnen ook bij hem te werken.

Joyce

Ik vind Jeroen een deskundige

Ik vind Jeroen een deskundige Homeopaat. Hij is doortastend, kritisch en zeer behulpzaam. Ik heb veel aan de middelen gehad na mijn operatie en bij hormonale ondersteuning. Ik vind het ook fijn dat hij een regulier achtergrond heeft. En hij weet dit samen met Homeopatie goed te combineren. Bij fysieke en of mentale ongemak is hij de eerste die ik benader voor ondersteuning.

Monique

Ben heel tevreden over de

Ben heel tevreden over de contactmomenten en de behandeling.
De homeopathische middelen kan ik altijd snel ophalen met.n duidelijke instructie lijst erbij.

Ilse

Wat ik jammer vind, is

Wat ik jammer vind, is dat de meeste mensen pas bij een klassieke homeopaat terecht komen nadat ze eerst het reguliere circuit hebben gehad en daar geen baat hebben gevonden.
Ik kwam via via bij Jeroen terecht en kan niet anders zeggen dan dat ik het een bijzonder capabele man vind.

Renate

Ik ben nu een week

Ik ben nu een week of 3 onder behandeling bij Jeroen, ik ben heel tevreden hoe hij me begeleidt en me steunt in mijn vragen. Daardoor voel ik me helemaal gerustgesteld. Hij antwoordt heel snel, als je ergens mee zit. Ik ben nog te kort onder behandeling, om daar nu al een oordeel over te vellen. Maar ik heb er echt vertrouwen in . Ik raad Jeroen ook zeker aan.

Els

Fijn en snel contact gehad

Fijn en snel contact gehad met Jeroen over de krentenbaard waar onze dochter last van had. We konden dezelfde dag nog korreltjes ophalen. Gelukkig is ze inmiddels bijna van de plekjes af!

Nick

Jeroen heeft mij prima geholpen

Jeroen heeft mij prima geholpen met een remedie tegen zware hoestbuien. Goede intake, fijn open contact, goed doorgevraagd, stipt met afspraken Ik heb een bijzonder goede indruk.

Tosho Kooimans

Gedrag behandeld zoon

ik zocht Jeroen op omdat mijn zoon angstig was om naar school te gaan.  De handeling deed wonderen, en zelf ben ik later ook behandeld voor de oxytocine die ik kreeg bij de bevallingen.

Ik kan Jeroen iedereen aanbevelen.

Esther

Heel goed.Er wordt geluisterd en

Heel goed.
Er wordt geluisterd en serieus genomen.
Er wordt een duidelijk behandelplan opgezet wat ook echt werkt.
Mijn dochter heeft Jeroen behandeld met succes.
En ik ben meer dan een jaar van de medicatie af. We zijn er nog niet. Maar goed iets wat 9 jaar speeld kan ook niet met een toverstaf verdwijen. Maar ik voel me 200% dan 2 jaar geleden!

Ik kan iedereen Jeroen aanraadde

Juliette

Oxytocine

Er goed geholpen. Spectaculair resultaat

anomien

Jeroen gaat voor het hoogst

Jeroen gaat voor het hoogst haalbare resultaat.
De voorlaatste bloeduitslagen bij een vorm van leukemie waren minimaal gestegen. Wij waren blij maar Jeroen niet. Het moest en zou stabiel worden of dalen. De laatste uitslagen van afgelopen week waren gedaald…!!!
Hij doet enorm zijn best voor je, geeft altijd snel reactie als je een vraag hebt of wanneer er iets aangepast moet worden. Hij is heel punctueel, de homeopatische middelen komen altijd snel binnen.
Jeroen is een zeer kundige en betrouwbare homeopaat die ik zeer zeker aanbeveel.

Yvonne

Klachten van PCOS verminderde snel.

Klachten van PCOS verminderde snel.

Elisa

Super tevreden.Mijn dochter kan al

Super tevreden.
Mijn dochter kan al tijden moeilijk slapen.
We kregen inhalatie flesjes enhet werkt erg rust gevend voor haar

Sanne

Prettige behandeling, accurate diagnose en

Prettige behandeling, accurate diagnose en voorschrijving medicatie. Ik raad Zemi iedereen aan.

Esther

Consulten verlopen altijd prettig. Jeroen

Consulten verlopen altijd prettig. Jeroen neemt de tijd om naar je klacht te luisteren en vraagt ook gericht door. Tussen de consulten door mag je ook altijd contact opnemen om eventuele verandering van de klachten te bespreken.

Ilona

Na 2 consultaties erg positieve

Na 2 consultaties erg positieve indruk gekregen van de methodiek van Jeroen en de progressie die tot op heden is gerealiseerd met betrekking tot de klachten. Geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Willem

Migraine verdwenen!

Ik ben erg blij met Jeroen. Na een korte periode was mijn migraine als sneeuw voor de zon verdwenen.

Joke

Alle klachten en belemmeringen waarvan

Alle klachten en belemmeringen waarvan ik de afgelopen jaren afscheid heb mogen nemen zijn teveel om op te noemen. De middelen hebben mij enorm geholpen in de tijd dat ik zwanger was, ervoor, tijdens en erna, met de hooikoorts, mijn eeuwige oor en keelontstekingen die ik altijd heb en nu nooit meer, en zo nog veel meer. Jeroen luistert goed, weet mega veel en staat altijd voor ons klaar met oplossingen.

Jorieke Drent

Ik vind Jeroen een klasse

Ik vind Jeroen een klasse apart in de homeopathie. Ik ben eerder bij andere homeopaten geweest 3 jaar lang. Ondanks de goede intenties was ik uiteindelijk niet tevreden genoeg met de resultaten. Ik had het gevoel dat de kern van mijn probleem niet geraakt werd. Op een gegeven moment deed het ook helemaal niks meer.
Omdat ik weet dat homeopathie een natuurwet is en daarom overtuigd ben dat het wel MOET werken, ging ik zelf maar Homeopathie studeren om de juiste middelen te vinden. Ik sleepte mezelf met mijn diepe penarie-toestand (verdoofd met allemaal kalmerende middelen vanwege mijn angst, paniek en onzekerheid) naar een opleiding in Almelo. Jeroen is daar docent en zijn doortastendheid viel me op. Ik dacht: bij hem moet ik zijn. Ik stuurde zo’n beetje alles wat ik van mezelf weet naar zijn mail en niet veel later wist hij te vertellen wat ik nodig had.
In de weken die erop volgde -en waarin ik trouw aan alle middelen snoof- begon ik vrijwel met de dag steeds meer af te rekenen met klachten waar ik al jaren een strijd mee voer. En als het ergens vastliep dan wist hij dat weer makkelijk vlot te trekken. Ik kreeg echt het gevoel dat hij dit vak feilloos beheerst en precies weet waar hij mee bezig is.
Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik weer bij mezelf terug kom. Ik ben nog niet waar ik wil en moet zijn maar ben nu al zeer tevreden en dankbaar over het bereikte resultaat.
Ik blijf gewoon mijn problemen ‘afpellen’ tot ik de beste versie van mezelf ben.

Evert

Jeroen is vakkundig en denkt

Jeroen is vakkundig en denkt mee over een goede behandeling. Hij vraagt door en dat is nodig om de oorzaak te kunnen vinden. Dat gaat op een prettige en persoonlijke manier. De service wat betreft het sturen van middelen en de vraag naar de resultaten wordt gewaardeerd. De resultaten zijn goed. Ik ben zeer tevreden over hem

Gerard Aarts

Jeroen is een geweldige homeopaat.

Jeroen is een geweldige homeopaat. Mijn klachten zijn stukken minder geworden. Heb ik een vraag, dan krijg ik heel snel een goed en geruststellend antwoord. Ik adviseer iedereen om naar Jeroen te gaan. Ik heb heel veel vertrouwen in hem.

Els

Via een vriendin ben ik

Via een vriendin ben ik bij Jeroen terecht gekomen, hij luisterde aandachtig naar mijn verhaal en daarop aansluitend heb ik zeer goed advies gekregen. Ook reageert Jeroen snel op telefoon of mail.
Ik ben zeer tevreden.

Faïza

Zeer kundige homeopaat, luisterend oor

Zeer kundige homeopaat, luisterend oor en snel met het reageren van vragen/klachten. Wordt door Jeroen direct actie ondernomen met nieuwe medicatie en protocol. Zemi Oldenzaal is ècht een aanrader, kortom top, onze hele familie heeft er baat bij.

Schilder Sandra

In eerste plaats advies gekregen

In eerste plaats advies gekregen van een vriendin. Omdat ik graag advies heb van een professional, gaf Jeroen aan om een middel te gebruiken. Ik heb goede verwachtingen. Goed advies terwijl ik geen patient ben. Handig on line contact omdat ik zelf in Spanje woon. Toch handig om zulke zaken in het Nederlands te bespreken met een arts.

Lieuwe Jan van der Helm

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?