Lage rugklachten, een homeopatische oplossing?

Lage rugklachten, ieder mens kent dit wel. Je maakt een verkeerde beweging, of tilt iets wat je beter met zijn tweeën had kunnen tillen en de pijn schiet erin, je hebt lage rugklachten. Dan pas, met lage rugklachten, merk je hoe vaak jij je rug gebruikt per dag. Elke beweging merk je. Zelf in bed, bij het opdraaien merk jij je lage rugklachten op.

In deze acute situatie zou je al bij de homeopaat terecht kunnen om samen met de homeopaat een plan te bedenken om de herstelperiode te verkorten en de pijn te verlichten. Maar wat als de klachten niet overgaan, of wat als je al jaren met lage rugklachten loop? Kan je dan ook bij de homeopaat terecht?

Lage rugklachten en homeopathie.

Vaak treft ik mensen in de praktijk die met lage rugklachten mijn hulp zoeken die al een heel bataljon aan hulpverleners hebben bezocht. Vaak beginnend bij de huisarts, dan langs de fysio en wellicht naar een specialist. Naast de reguliere hulpverleners hebben vaak ook de osteopaat en de chiropractor ook al gekeken. En als je dan uiteindelijk bij de homeopaat terecht komt heeft niemand iets voor je kunnen betekenen. Hoe knap zou het dan zijn als er toch verschil gemaakt zou kunnen worden met homeopathie?

Homeopathie in een eerder stadium.

Ik, als homeopaat, vind het jammer dat mensen pas aan het einde van zo’n traject hulp bij mij zoeken. Het is mijn mening dat ik eerder in het traject ook zou passen, met als doel om mensen weer eerder van de lage rugklachten te kunnen helpen. Op het moment dat u hier in dit artikel op deze plek bent beland geeft aan dat u zich herkent in het verhaal. Mocht dat zo zijn, schroom dan niet en neem contact met mij op. We kunnen een fysieke afspraak plannen, of een beeldbel afspraak. En mocht u nog twijfelen dan kunnen we ook eerst even kosteloos een informatiegesprek plannen, ook zowel fysiek of digitaal.

Lage rugklachten en homeopathie.

Jeroen Weegink, Klassiek homeopaat

Klassieke homeopathie praktijk Zemi


Homeopaat in Oldenzaal
Homeopaat in Enschede
Homeopaat in Hengelo
Homeopaat in Twente

Reviews of recenties.

Een homeopaat in je eigen omgeving vind u hier.

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?