Slijmvorming in de luchtwegen, homeopathie kan helpen.

Slijmvorming in de luchtwegen is een veel voorkomend symptoom in de herfst en winter van elk jaar. Maar komt natuurlijk ook veel meer voor bij mensen met chronische longziekten. Vooral het ophoesten van het slijm kost veel kracht, en als je dagen achter elkaar het op moet hoesten raak je vermoeid. Dan blijft er slijm in de luchtwegen achter en ontwikkeld zich een longontsteking.

Slijmvorming homeopathisch tegengaan.

Een Duits onderzoek van een aantal jaren geleden heeft het effect van Kalium Bichromicum in een C30 potentie op slijmvorming in de longen in een placebo gecontroleerd onderzoek onderzocht op 50 mensen die opgenomen lagen op een IC afdeling in Karlsruhe. Er werdt een significant verschil in slijmvorming gevonden in de groep die Kaliumbichromicum toegediend had gekregen. Het onderzoek kunt u hier vinden (klik). De data uit het onderzoek suggereert dus dat het toedienen van Kaliumbichromicum in een homeopathisch potentie mogelijk positieve effecten kan hebben bij COPD patienten. Wilt u meer weten over wat homeopathie voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met mij op. Mijn contact gegevens vindt u hier (klik).
slijmvorming in longen
slijmvorming in longen

Informatie of afspraak voor slijmvorming?

Wilt u meer informatie over hoe ik als homeopaat deze klachten wil aanpakken dan bent u van harte welkom om contact met mij te zoeken. U kunt altijd mailen of bellen. Maar we kunnen ook een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek plannen. Waarbij we of in de praktijk, of via videobellen elkaar kunnen spreken. U kunt zowel contact zoeken in een periode van klachten, maar ook in een rustigere periode. Hopelijk kunnen we dan een opleving van de klachten voorkomen.

De mogelijkheden tot het maken van een afspraak vindt u in de online agenda, of door contact met mij op te nemen.

Jeroen Weegink, klassiek homeopaat

Dr. HC. of homeopathy (CCU/USA)

Klassieke homeopathie praktijk Zemi

Homeopaat in Oldenzaal Homeopaat in Enschede Homeopaat in Hengelo Homeopaat in Twente

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?