Zemi homeopathie zwangerschap

Zwangerschap: De inzet van homeopathie

Zwangerschap leent zich uitstekend om homeopathisch begeleidt te worden. Nog meer als anders let je als (aanstaande) moeder op alles wat je eet, drinkt of inneemt. Omdat alles wat jij doet ook meteen effect heeft op je kindje. Als homeopaat ben ik daar erg van bewust. Er melden zich dan ook met enige regelmaat vrouwen die zich homeopathisch willen laten begeleiden door mij.

Zwangerschap en homeopathie

Tijdens de zwangerschap kan homeopathie ingezet worden voor de vele klachten die kunnen ontstaan. Vanuit de praktijk komen daar veelal hele positieve reacties op terug. Maar niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook rondom de bevalling zijn er veel mogelijkheden tot homeopatische inzet.

Onderzoek heeft aangetoond dat dit kan helpen, kijk maar eens op deze site .

Iedere bevalling is hard werken, en dat zal zo blijven. Toch zijn er middelen die op cruciale momenten een welkome en waardevolle ondersteuning kunnen bieden. Denk aan middelen die helpen om de ontsluiting te bevorderen, om de baarmoedermond te verweken, om weeën te versterken als deze niet krachtig genoeg zijn. Denk aan middelen die helpen als de kraamvrouw uitgeput raakt en het niet meer ziet zitten. Denk aan middelen die kunnen bevorderen dat de placenta loslaat als die te lang blijft zitten. Denk aan middelen die bij veel bloedverlies het stelpen bevorderen. En last but not least , denk aan middelen die het herstel na de bevalling ondersteunen en bespoedigen.

Lees ook hierover de ervaringsverhalen : (klik)

Wilt u meer weten over wat ik als homeopaat, of homeopathie in het algemeen kan betekenen voor u in de zwangerschap? Neem dan eens contact met mij op. De contact gegevens kunt u hier vinden (klik). U kunt ook meteen een afspraak inplannen via de online agenda.

Een afspraak kan zowel fysiek plaats vinden in mijn praktijk of via een beeldbel afspraak ingepland worden. Wilt u liever eerst iets meer informatie? Dan kan u ook altijd eerst een kosteloos informatie gesprek inplannen.

Jeroen Weegink, klassiek homeopaat Oldenzaal

Dr hc of homeopathy (CCU/USA)

Homeopathie praktijk Zemi

Homeopaat in Oldenzaal
Homeopaat in Enschede
Homeopaat in Hengelo
Homeopaat in Twente

Brongegevens vindt u hier: www.weekvandehomeopathie.nl of www.klassiekehomeopathie.nl

Chat openen
1
Vragen?
Scan de code
Hallo, kan ik je ergens mee helpen?